Головна » 2011 » Жовтень » 27 » З ДНЕМ АВТОМОБІЛІСТА
13:32
З ДНЕМ АВТОМОБІЛІСТА


ШАНОВНІ АВТОМОБІЛІСТИ!

        Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня автомобіліста і дорожника!

        Важко уявити собі сучасне життя, господарську діяльність та побут кожної людини без автомобільного транспорту. У цій важливій сфері економіки трудиться численна армія професіоналів, праця яких багато в чому визначає функціонування всіх галузей господарства, життєдіяльність населених пунктів.

       Транспортна система країни виходить на все більш високий рівень.  Вірю, що автомобілісти й надалі докладатимуть зусиль для покращення умов пасажирських та вантажних перевезень, впровадження нових послуг та маршрутів.

       Вітаю всіх, хто вірний професійному обов’язку, трудиться на пасажирському, вантажному та легковому транспорті. Ви керуєте різними машинами, але всі ви – на одному шляху. Від вашої майстерності та якості роботи, залежить своєчасність здійснення перевезень. Ваша завзята та відповідальна праця викликає заслуженої поваги.

       Бажаю всім вам міцного здоров'я та успіхів у праці. Хай завжди вас супроводжують удача, подальше професійне зростання, реалізація амбітних планів і проектів, зелена вулиця на автомобільних і життєвих шляхах!


       Нехай ваше сімейне вогнище завжди зігріває вас любов'ю, миром та достатком!

   

Президент ВГО

"Україниська асоціація перевізників",

Народний депутат України                                 С.Н.Пачесюк



 
            
Переглядів: 886 | Додав: as | Рейтинг: 0.0/0